Canada Goose Jas Arnhem Land

'Dat is verschrikkelijk en ongelukkig te overwegen, maar het is er gebeurd met zijn weg naar het Supreme Court,' zei Labchuk, tijdens een recent interview met The Guardian.

Terwijl dit geval was een primeur voor de groep, is het actief in andere advocacy initiatieven, met inbegrip van een officiële klacht in de Canada Goose jas bedrijf vraagtekens bij de claims van humane vangst voor haar producten.

In november Labchuk en Universiteit van Alberta professor in de rechten Peter Sankoff, verscheen in de rechtbank namens de Canadese liefdadigheid in een mijlpaal geval over bestialiteit.

Advocaat Camille Labchuk geeft dieren een stem in de rechtbank

Labchuk noemde de zaak 'roman' en zei dat ze gelooft dat het de eerste keer dat het Hooggerechtshof van Canada zal overwegen wetgeving ter bescherming van dieren tegen schade.

Terwijl ze nog steeds voor de uitkomst van de zaak zit te wachten, Labchuk zei ze al beschouwt het als een overwinning door ervoor te zorgen dat het perspectief van de dieren zal worden gepresenteerd in de rechtszaal.

Labchuk, uitvoerend directeur van de not for profit groep, Animal Justitie gaf dieren die recht tijdens een historische zaak in Canada Hooggerechtshof onlangs om te worden gehoord.

Het beroep is de eerste keer in de geschiedenis van Canada dat de Hoge Raad de wetgeving met betrekking tot de bescherming van de rechten van de dieren heeft overwogen. Hof van Beroep, dat een man vrijgesproken op beschuldiging van bestialiteit.

resident en Toronto gebaseerde advocaat, die is nu woonachtig in Cambridge, Massachusetts.

Als een advocaat en voorvechter de rechten van dieren, stelt zij klanten van zeehonden, paarden en alle vormen van commerciële wilde dieren en huisdieren.

'De gevolgen zijn vrij verreikend,' zei ze. 'Als ze het beroep te verwerpen, zal het in wezen legaliseren vormen van seksueel misbruik van dieren in het hele land.'

'Het Canada Goose Jas Arnhem Land was de eerste keer dat we ingegrepen op een zaak op elk niveau van de rechtbank,' zei ze. 'Omdat het bij de Hoge Raad, dat is enorm voor ons.'

Canada Goose Jas Arnhem Land

Dank u, Canadezen zijn bevoorrecht om rechten te hebben, maar de dieren zijn ver verwijderd van volledige rechten onderschreven. Een ander probleem is bijsnijden docking, zelfs de Canadese Kennel Club 3 jaar geleden moedigde fokkers van rashonden aan de veranderende normen te overwegen. Dit moet worden gemandateerd in de wet dat deze procedures te staken en de zogenaamde 'designer honden' bevatten. Wat denk je dat onze dieren zouden zeggen, dat recht ze niet onze taal spreken, maar blijven ons houden is.

In een eerder interview met de National Post Labchuk zei: 'zonder onze tussenkomst van de rechter misschien niet horen waarom het beschermen van dieren is een kritische doelstelling van de Canadese wet.'

Canada Goose Jas Arnhem Land

Het was ook een persoonlijke overwinning voor Labchuk en de Ottawa gevestigde groep.