Canada Goose Jas China

klimmen uitdagingen bij de Niagara Falls Adventure Park

Ryan Lynn, de algemeen directeur en outdoor avonturier, zei dat de faciliteit biedt ook een magnetische muur, een bungee vrije val en twee niveaus van luchtfoto touw cursussen. De activiteiten, bedoeld voor kinderen van 7 en hoger, biedt Canada Goose Jas China een locatie niet alleen voor toeristen, maar voor ingezetenen van het eurogebied om de verjaardag en andere vormen van partijen en corporate teambuilding evenementen te houden.

Het park is het zien van een verhoging van de opkomst als mensen van horen, Lynn zei voegen, 'We doen heel goed dit jaar.'

Het park werd gebouwd om de Association for Challenge Course Technology normen, Lynn zei, en is voorzien van een zip-lijn over wat eens een gigantische zomer snowtubing heuvel.

Een zip line en avontuur faciliteit in Niagara Falls biedt een kleinschalige versie van die twee weken geleden over de grens in Niagara Falls, Ont geopend.

De Niagara Falls Adventure Park opende afgelopen zomer bij 427 First S. in Niagara Falls, eigendom van Lewiston benzinestation en rook winkel eigenaar Joseph 'Smokin Joe' Anderson.

Canada Goose Jas China

Articles20 jarige Newfane vrouw zakken 950 pond elanden in NewfoundlandArmed overval in LaSalle investigatedHolistic aanpak van pijnbestrijding kan de kanker journeyFatal crash onderzocht op Lockport Road in de binnenstad van NiagaraTrial getuige glad beschrijft fatale North Tonawanda shootingNiagara Falls gemeenteraad krijgt achter congrescentrum planFatal crash slachtoffer geïdentificeerd als Lockport residentCreepy clowns opduiken locallyNiagara Falls station kosten komen in focusBLOTTER: rapporten van de politie voor 3 oktober

Voor degenen die misschien leuk een tammere versie van de Canadese WildPlay lijn, aan deze kant van de grens de Niagara Falls Adventure Park biedt een zip line en klimmen activiteiten op een First Street gebouw dat een zomer snowpark eenmaal gehuisvest.

Canada Goose Jas China