domino en miniatuurauto's van de shag tapijt verwijderen voordat u op blote voeten te lopen.

er waarschijnlijk een spoor van vingerafdrukken dat de omtrek van het huis volgt op ongeveer 30 inch van de vloer. Verwijder ze, dat evenwel niet tot de keukenapparatuur, tv-scherm, houtwerk en de glazen patio deuren vergeten.

Silence de kiestoon door het plaatsen van de telefoon weer op de haak.

muur Verzamel speelgoed muur in een plek, dat evenwel niet tot zaken als alfabet blokken kijken uit onder de kussens van de bank en de kleine plastic boot drijvend in het toilet.

Na een paar uur van de baby zitten die je ooit smetteloze huis is veranderd in een combinatie crèche en mijnenveld, het is tijd om te zwaaien bye bye aan de kinderen en in de eerste plaats, grondig te inspecteren alle prullenbakken. Tenminste één zal iets dat niet gemist zal worden, totdat het te laat is, zoals uw mobiele telefoon, het vergrootglas of een fluitje van een erfstuk bric a brac bevatten.

Wanneer de vaatwasser niet werkt, opnieuw gewenste instellingen.

Canada Goose Jas Kopen Op Afbetaling Winkels

Maak een lijst van dingen die nog ontbreken, net als de tv-knop en koekjestrommel dekken.

Wash sticky deurknoppen en controleer sleutelgaten voor kauwgom terwijl het nog plooibaar.

Vanmorgen was er een enkele Canadese gans buiten onze keukendeur, toeterend een storm. Omdat het een vogel persoon die ik was blij om hem of haar daar te zien, hoopte dat de vogel was niet verloren en dat hij vond zijn partner en de rest van de bende en kon de voorjaarstrek te voltooien.

alles wat daarbij komt in paren en jacht op degene die afwezig is, zoals het zoutvaatje in de wasmand en oma's slaapkamer pantoffel buiten de achterdeur te inspecteren.

Verwijder kommen uit de conserven kabinet, bonen, zuurkool en fruit cocktail van de soap kabinet, schuursponsjes van de schotel kabinet en een Raggedy Ann pop van het graan kast. Verdeel de oorspronkelijke locaties.

Verwijder andere plastic boten van het aquarium en tel de goudvis.

goed Sweep onder bedden en laaggelegen meubels tot cookies of iets dat groen kan draaien en te groeien haar op te halen.

Canada Goose Jas Kopen Op Afbetaling Winkels

terug naar het gerecht kast om te zien of je zag wat je dacht dat je zag. Verwijder gerecht Canada Goose Jas Kopen Op Afbetaling Winkels de kat uit de stapel van kommen en zet de volledige inhoud van de kast in de vaatwasser.

Vorige week, Joe en Mara Listopad pakte enkele frambozen stokken die Troy en Bette Hammond off had gesnoeid en bedoeld om te vernietigen. De Listopads zal proberen om ze te roeien. We zijn zeker dat ze succesvol zijn, omdat Joe en Mara hebben super groene vingers.

Wanneer kleinkinderen zijn in de peuter fase, het is alleen maar eerlijk om te zeggen dat we graag zien hen komen en we houden om ze te zien gaan.

We zagen onze grote kleindochter Payton op TV vorige week een fiets wordt gegeven door een soort schoolvriend in Osseo. Payton is blind sinds zijn geboorte, maar ze nam om de fiets meteen. We weten, want we zagen het gebeuren op tv.

Liefde om ze te zien komen en gaan

Re rol het wc-papier voor het aanpakken van de moeilijkere taak van de vulling tissues terug in hun doos.

In het midden van juni, Andrew en Nicole Lien en kinderen zullen verhuizen naar Ho Chi Minh Stad in Vietnam. Andrew wordt er overgedragen door Ashley Furniture. We wensen hen een goed verblijf in het buitenland.

Kijk voor ontbrekende kleurpotloden voordat je ruikt ze smelten in de droger, oven, warmte leidingen, enz.

Draai parfum kroonkurken en lucht uit de slaapkamer.

Canada Goose Jas Kopen Op Afbetaling Winkels