De dagelijkse eend tas limiet is zes, maar slechts vier wilde eenden (een vrouw), drie houten eenden, twee roodharigen, twee toppereend, twee pijlstaarten, een canvasback, een zwarte eend en een gevlekte eend. De gans tas limiet is twee Canada ganzen en 10 licht ganzen.

Chief David Lane werd benoemd in mei tot vervanging van David Graham.

Rowan, 46, kende als een jongere dat hij wilde een wildlife officier.

was het kijken naar een openlucht-show op televisie toen ik 10 of 11 was, Rowan zei donderdag tijdens een telefonisch interview. gastheer van de show, Grits Gresham, was met een jachtopziener in Wyoming en Montana. Na het bekijken van de show, wist ik toen ik wilde een jachtopziener zijn, ook. was een politieagent voor de Afdeling van de Politie Chardon voor 10 jaar voordat hij een Ohio wildlife officer, de uitgaven negen jaar in Lake County en vier jaar in Ashtabula County. Hij leidde naar Columbus, de uitgaven drie jaar een opleiding officier alvorens te worden benoemd district rechtshandhaving supervisor in het noordoosten van Ohio in december vorig jaar.

Canada Goose Jas Kopen

Tijd toe te passen: Boaters kan in zetten voor een 31 augustus loterij toekennen staat dokken bij Cleveland Lakefront, Lake Milton, East Harbor en Portage Lakes staat parken.. .. Een speciale tekening voor watervogels jacht blinds op LaDue Reservoir is september. . Een loterij om een ​​vergunning voor gecontroleerde watervogels jaagt 'Killbuck Marsh in Wayne County is september

Tom Rowan genaamd wildlife assistent-chef

Duck seizoenen zijn: Lake Erie Marsh Zone, 15 oktober 30 en 12 november 25 december; Noord-Zone, 15 oktober 30 en 19 november 1 januari; Zuid-Zone, 22 oktober 6 november en 17 december 29 januari

niet verbaasd over de benoeming, zei Rowan. in de rechtshandhaving werk al 25 jaar, en veel plezier in mijn werk. geniet van vissen, vooral Steelhead forel vissen in het noordoosten van Ohio, evenals herten, watervogels en kalkoen jagen. Hij en zijn vrouw, Sabrina, een leraar, hebben een dochter, Macey, 14.

Duck data: The Ohio Wildlife Raad goedgekeurd Division van de aanbevelingen van het Wild naar Ohio te splitsen in drie eendenjacht zones van dit jaar, kick-off van een 60 dagen eend seizoen en een 74 dag Canadese gans seizoen 15 oktober rond het noorden van Ohio.

Voormalig Lake County Wildlife Officer Tom Rowan is nu tweede in bevel van Ohio divisie van Wildlife.

Goose seizoenen zijn: Lake Erie Zone, 15 oktober 30 en 12 november 8 januari; Noord-Zone, 15 oktober 30, 19 november 1 januari en 9 januari 22; Zuid-Zone, 22 oktober 20 november en 17 december 29 januari

De nieuwe Lake Erie Marsh Zone omvat delen van Lucas, Wood, Ottawa, Sandusky en Erie provincies. De Noord-Zone grens zal het zuiden te verplaatsen naar de Interstate 70, het nemen van een deel van de Zuid-Zone. The Lake Erie Canada Goose Zone langs Lake Erie blijft intact.

Rowan en Sue Howard, die al het toezicht op de Business Operations Group van de DOW, werden genoemd assistent-leiders voor de wilde dieren agentschap dinsdag. Howard en staat visserij begeleider Ray Petering had gehandeld leiders in de afgelopen maanden, in te vullen voor het terugtrekken Jim Marshall en Randy Miller. Miller is een van de zes dieren in het wild ambtenaren aangeklaagd over een illegale Ohio jachtvergunning verkoop in 2006.

Canada Goose Jas Kopen

D'Arcy Egan, The Plain DealerThe Ohio Wildlife Raad goedgekeurd Division van de aanbevelingen van het Wild naar Ohio te splitsen in drie eendenjacht zones van dit jaar, kick-off van een 60 dagen eend seizoen en een 74 dag Canadese gans seizoen 15 oktober rond het Canada Goose Jas Kopen noorden van Ohio.