Trip 5, Dag 3: Matt, het dragen van een moderne kilt, begint zijn derde dag in Skibo Castle in Schotland. Als onderdeel van haar geschiedenis, het kasteel was een exclusieve club die werd gekocht door Andrew Carnegie in 1897. Het kasteel staat bekend voor het hosten van celebrity huwelijken als die van Madonna en Guy Ritchie en Ashley Judd en Dario Franchitti. Zelfs Matt brachten een paar dagen van zijn huwelijksreis op het kasteel. Tijdens zijn Waar in de wereld reis, speelde hij een rondje golf (check out zijn broek!) En probeerde een aantal traditionele Schotse gerechten.

Trip 4, Dag 2: Matt bezocht een 'stad op zee, 'het Britannia booreiland, dat staat in ongeveer 450 voet van water in het midden van de Noordzee, voor de noordoostelijke kust van Aberdeen, Schotland. De arbeiders zijn het boren naar aardgas en olie in zee bedden die kunnen worden duizenden meters diep. Matt en de Where in the World bemanning reisde 11.769 mijl van Peru naar de Britannia bezoeken. Hij leerde het olieplatform is gebouwd en gerapporteerd over de controverse over olieboringen.

Matt Lauer

Lauer geïnterviewd president George W. Bush drie keer terwijl in het kantoor, met inbegrip van een centrale zitten aan de vooravond van de Republikeinse Nationale Conventie augustus 2004. Lauer ook afgereisd naar Alaska om vervolgens gouverneur Sarah Palin te interviewen in haar eerste interview na de verkiezing van 2008. In april 2009, kapitein Richard Phillips van de Maersk Alabama brak zijn stilzwijgen en ging met Lauer in zijn eerste interview nadat hij in gijzeling werd gehouden op zee door Somalische piraten. Na de dood van Michael Jackson in juni 2009, Lauer ging naar binnen Neverland Ranch voor een zeldzame, achter de schermen te kijken in de privé-wereld van de King of Pop. Lauer sprak ook met prins William en prins Harry van Wales in juni 2006, in hun eerste Amerikaanse televisie-interview op de tiende verjaardag van hun moeder, tragische dood van prinses Diana te herdenken.

Britannia olieplatform voor de kust van Schotland

Want wat is uitgegroeid tot een van de huidige handelsmerk serie, heeft Lauer live uitgezonden vanuit afgelegen locaties over de hele wereld voor de Waar in de wereld is Matt Lauer reis. Zijn reizen brachten hem in 49 verschillende locaties, inloggen bijna 300.000 mijl. In het voorjaar van 1998, Lauer gemeld uit de grote piramiden van Egypte, het Canal Grande in Venetië, het Parthenon in Athene, de Taj Mahal in India en het Sydney Opera House in Australië. Theodore Roosevelt gestationeerd in de Adriatische Zee, naar het Colosseum in Rome en de Grote Muur van China. In 2000 behandelde hij meer dan 39.000 mijl, stoppen bij de Kilauea vulkaan in Hilo, Hawaii, Bilbao, Spanje, Victoria Falls, Zimbabwe, Pisa en Florence in Italië en IJsland. Voor de trip 2001, zijn stops onder Machu Picchu, Peru, een boorplatform voor de kust van Schotland, Parijs, Bangkok en Mykonos, Griekenland. 2002 gevonden Lauer in Rio, Schotland, een ontsnapping in de Amazone, Marrakech / Rose City, de tempels van Angkor Wat en jet setting in Monaco. In 2004, meldde hij vanuit een Mombo Camp in Botswana, op de Alpen van Zermatt, Zwitserland, het Rode Plein in Moskou, Hong Kong en Necker Island: privé-eiland Sir Richard Branson's. In 2005 reisde hij naar Paaseiland, Panamakanaal, de hellingen van Innsbruck, Oostenrijk, Shanghai, China, en Dubrovnik, Kroatië. In 2007, Lauer bezochten de Boeing fabriek in Seattle, Washington, de Cliffs of Moher in Galway, Ierland, Bhutan, Dubai en Kaapstad en in 2008 hij reisde naar Patagonië en Buenos Aires, Argentinië, Amsterdam, Nederland, Laos, Zuidoost-Azië, Istanbul, Turkije en de laatste halte van de Seychellen in de Indische Oceaan. Aan de zuidoostkust van, Foul Bay, afgebeeld, is allesbehalve. Dit uitgestrekte en mooie strand is gedeeltelijk in de schaduw door casuarina en palmbomen, waardoor het een ideale plek voor familie picknicks. Van cocktails en het strand bashes aan serenades Calypso, een reis naar is zeker een epische partij. Bekijk deze online reisgids voor informatie en reistips.

In juni 2005 Lauer zitten met Tom Cruise voor een interview dat een enorme hoeveelheid aandacht vergaard voor de reactie Cruise op de vragen van Lauer's over scientology en psychiatrie. de 'shoebomber, 'doelgerichte in december 2001. Het interview werd uitgezonden in vier delen, vandaag, en Canada Goose Jas Trillium 5.4 een vol uur op' Dateline NBC. ' Toen de Operatie Iraqi Freedom maart 2003 begon, Lauer bijgedragen live-verslagen van Qatar, de regio die diende als een verzamelplaats voor de Amerikaanse troepen in de voorbereidingen voor de oorlog. In april 2000, Lauer markeerde de 25ste verjaardag van de val van Saigon met een interview met John McCain, live vanuit Ho Chi Minh Stad in Vietnam. Lauer ging ook naar beneden uitsluitend met Amber Frye en Anne Vogel die beiden betrokken bij de Scott Peterson onderzoek waren. In januari 1998 ging hij voor het eerste interview met first lady Hillary Clinton na de Monica Lewinsky-schandaal in het nieuws. Lauer heeft ook bijgedragen aan de dekking van de live, speciale evenementen en nieuwsberichten zoals de dekking van de afgelopen acht Olympische Spelen, het overlijden van paus Johannes Paulus II in april 2005, en broadcast netwerkdekking van de begrafenis van president Ronald Reagan in juni 2004. Lauer zal ook verslag voor 'Rock Center met Brian Williams.'

Canada Goose Jas Trillium 54

Trip 3, Dag 4: Na 71 uur reizen per vliegtuig over drie dagen, Matt kwam in Pisa, Italië. De Scheve Toren van Pisa kantelt 17 voet, of 5 graden, van buiten de loodrechte hoek. Het was begonnen in 1173 en ze hadden meteen problemen, het stoppen van de bouw in 1178, want het was al leunend. Hoewel er enkele pogingen om het probleem te verhelpen, niemand in Pisa, zei Matt, wil dat het rechtop staan. 'Dat zou als het nemen van de glimlach van de Mona Lisa zijn, de tourbussen zou verdwijnen', aldus Matt. Later in de ochtend, Matt nam een ​​helikopter naar Florence.

Sinds de toetreding tot NBC News, heeft Lauer een aantal opmerkelijke en nieuwswaardige interviews. In november 2010 ging hij met president George W. Bush in zijn eerste een op een televisie-interview sinds het verlaten van The Oval Office. De in diepte-interview, dat werd uitgevoerd gedurende twee dagen in Midland en Dallas, Texas, maakte wereldwijd krantenkoppen. Lauer heeft ook zitten met president Barack Obama in een aantal exclusieve één op één gesprekken sinds de verkiezing van november 2008. In maart 2010 sprak hij met de voorzitter in zijn eerste een op een interview na de ondertekening van de historische hervorming van de gezondheidszorg pakket. In een exclusief kop making interview in juni 2010, Obama vertelde Lauer hij wilde weten, 'waarvan de kont te schoppen,' met betrekking tot de verwoestende olieramp in de Golf. In september 2010, Lauer sprak met de president over de staat van het onderwijs in Amerika.

Lauer heeft ook uitgezonden verschillende gesplitste landmark edities van vandaag van nieuwswaardige locaties. In december 2009 reisde hij naar Kabul, Afghanistan om een ​​up goed te kijken naar de voortgang van de oorlog te nemen en praat met Amerikaanse soldaten op de grond. In september 2007, Lauer nam een ​​diepgaande blik op Iran, live-uitzendingen van de hoofdstad Teheran. In juni 2007 reisde hij naar Cuba voor een zeldzame kans om live uitgezonden vanuit dat land. Lauer ook mede verankerd VANDAAG uit Irak in augustus 2005, hosting van de show van Bagdad 'Camp Liberty', waar hij geïnterviewd generaal Richard Myers. In mei 2004 werd VANDAAG de eerste Amerikaanse tv-netwerk uit te zenden live vanuit de grens van Noord- en Zuid-Korea met Lauer verankering van de grond.

Trip 10, Dag 4: Matt ging naar Jungfraujoch, Zwitserland, voor de vierde dag van zijn wereldwijde avontuur. Bekend als de 'Top of Europe', Jungfraujoch stijging van meer dan 11.000 kilometer boven zeeniveau. Matt was oorspronkelijk gepland om daar te landen op Dag 2, maar slecht weer gekelderd zijn plannen. Terwijl boven Jungfraujoch, Matt ontmoette een recordbrekende bergbeklimmer, die slechts drie uur gingen de Eiger, een beklimming die de meeste drie dagen duurt schaal. Hij nam ook een les in de wildernis te overleven (met inbegrip van hoe je een grub eten!) Van Bear Grylls, gastheer van de tv-show Ultimate Survival. Wilt u in de voetsporen van Matt's en reizen naar Jungfraujoch? Check dit VANDAAG reisgids voor meer informatie.

Trip 10, Dag 1: Matt begonnen met de eerste dag van zijn 10 Waar in de wereld reis met een beetje 'voorjaar skiën' down één van Namibië vele immense zandduinen. De winden tussen de Namib woestijn en de Atlantische Oceaan te hervormen de duinen elke dag, het verplaatsen van een aantal van hen zo veel als een halve mijl per jaar. ruwe kustlijn van Namibië lang geleden werd aangeduid als de 'Sands of Hell' door zeilers die gevreesde daar shipwrecking. Matt toerde de kust, maar ook meer geleerd over wilde dieren in de regio (met inbegrip van cheeta's en woestijnolifanten) en over de oude stam van Namibië.