The Crown zal naar verwachting verder bouwen aan haar zaak in een Hamilton rechtbank vandaag met getuigenis aansluiten van de gebeurtenissen die hebben geleid tot twee mannen worden beschuldigd van moord in de dood van Tim Bosma. Hij verdween in de nacht van 6 mei 2013 na het nemen van twee onbekenden op een proefrit van een vrachtwagen hij probeerde te verkopen en zijn lichaam werd een week later gevonden onherkenbaar verbrand.

De voorzitter van de Waarheids- en Verzoeningscommissie zegt dat als Ottawa wil om geld te besparen op de lange termijn, moet het een nieuwe manier van zaken doen met Canada Inheemse Volkeren te vinden. Als minister van Financiën Bill Morneau bereidt zijn eerste begroting, de federale regering staat onder druk om zijn geld waar zijn mond is als het gaat om het herstel van de breuk met inheemse gemeenschappen.

EERSTE MINISTER Trudeau MAAKT STOP IN CALGARY

Zes verhalen in het nieuws vandaag

De aanranding proces tegen voormalig CBC Radio gastheer Jian Ghomeshi is ingesteld om te hervatten in een Toronto rechtszaal vandaag. Crown aanklagers zullen naar verwachting een nieuwe getuige oproepen om te getuigen, hoewel ze niet gezegd hebben wie het zal zijn. Ghomeshi, heeft de voormalige gastheer van de populaire cultuur te laten zien niet schuldig aan vier tellingen van seksuele aanval en één telling van overwinnen weerstand door verstikking pleitte.

Canada Goose Jassen Amsterdam Sale Dames

premier Justin Trudeau is gepland voor een bezoek aan Calgary vandaag in het kader van zijn bezoek aan Alberta. Trudeau, federaal minister van Natuurlijke Hulpbronnen Jim Carr en Premier Rachel Notley zijn gepland om deel te nemen aan een rondetafelgesprek met goederen en dienstverleners binnen de olie- en gasindustrie. De oliesector is op zoek naar sterke signalen dat Trudeau menens is met het helpen leveren de grondstof aan buitenlandse markten.

CROWN BLIJFT CASE BOUWEN IN BOSMA DOOD

VERDACHTE dronken bestuurder VERWACHT schuldig aan BEPLEIT

SOCIALE DIENSTEN MINISTERS PLOT WEG VOORUIT

De federale minister families is naar het Canada Goose Jassen Amsterdam Sale Dames westen voor een ontmoeting met zijn provinciale en territoriale tegenhangers om te praten over de toekomst van het nationale systeem van kinderbescherming. De vergadering komt meer dan 10 jaar na de voormalige liberale minister Ken Dryden en de provincies afgesproken om een ​​nationaal kinderdagverblijf programma te maken, alleen maar te kijken naar de Conservatieven te beëindigen die overeenkomsten toen ze aantrad in 2006.

Een man beschuldigd van het rijden onder invloed in een gruwelijke crash die drie jonge kinderen en hun grootvader in Vaughan, Ont. gedood, zal naar verwachting schuldig te pleiten om meerdere ladingen vandaag in een Toronto gebied rechtbank. Marco Muzzo geconfronteerd met een tiental graven van een verminderde rijden en zes meer beschuldigingen van gevaarlijke operatie van een motorvoertuig met betrekking tot de 27 september crash.

SINCLAIR WARNS OTTAWA over de kosten van INACTIE