Moqueca De Camarao

zout naar smaak

Gekookte langkorrelige rijst

Canada Goose Jassen In Belgie 3-1

Veel soorten vis, schelpdieren en kan zelfs kip worden gemaakt in moquecas, een gerecht afkomstig uit Bahia in de noordoostelijke hoek van Brazilië. U kunt de versterker van de hitte als je wilt.

4 tomaten, gehakt

2 middelgrote uien, fijngesneden

Canada Goose Jassen In Belgie 3-1

In een middelgrote kom, gooi garnalen en vis met citroensap; laat staan. Op middelhoog vuur gebakken uien, knoflook, tomaten, paprika, chili peper, lente-uitjes en koriander tot de ui glazig is. Zet het vuur, giet in kokosmelk en laat sudderen tot het mengsel dik wordt. garnalen en vis toe te voegen en meng tot garnalen wordt roze en vis vlokken. Serveer over bed van rijst.

Sap van 4 limoenen

Braziliaanse geschiedenis in elke hap. Volgens The Art Dolores Botafogo's van de Braziliaanse Cookery (Hippocrene), de keuken combineert de invloeden van inheemse Indiaanse, Portugese, Noord- en West-Afrika, het Midden-Oosten en Europese keukens.

2 lente-uitjes, wit Canada Goose Jassen In Belgie 3-1 en delen van groen, gehakte

Breng op het voetballen we vieren Brazilië! Met de 2014 FIFA World Cup Brazilië klaar om de sportwereld te bestormen, zijn alle ogen gericht op dit deel van Zuid-Amerika, bekend om zijn carnaval in Rio de Janeiro, prachtige stranden, warme voetballers en heerlijk eten.

Canada Goose Jassen In Belgie 3-1

De keuken is zeker een smeltkroes van immigranten invloeden uit de hele wereld, rijk aan feijoadas, (traditionele stoofschotels), gerookte vleeswaren, uitstekende koffie en heerlijke zoetigheden. Natuurlijk, elke regio weerspiegelt de verschillende invloeden keuken het zuiden van Brazilië is zwaar op rood vlees, churrasco barbecue, terwijl de noordoostelijke eten is veel meer inheems. Rice cijfers prominent in vele gerechten. 'Van de rijkste aan de armste, iedereen rijst eet,' merkt Botafogo, het toevoegen van 'koken het goed is een vorm van kunst.'

1 kleine peper van Chili

Alles Braziliaanse gerecht is doordrenkt van traditie en smaak. Iets om naar beneden chow wanneer vieren we de FIFA World Cup Soccer, letterlijk kick-off in een paar uur tijd. Geniet van de games met de volgende Braziliaanse gebaseerde recepten.

1 rode paprika, in blokjes gesneden

1 kopje (250 ml) ongezoete blik kokosmelk

1/2 pond (250 g) witte visfilet (schelvis of kabeljauw) in grote stukken gesneden

2 eetlepels. (30 ml) olijfolie

Stelletje koriander, gewassen en gehakt

2 pond (1,2 kg) vers middelgrote tot grote garnalen, gepeld en schoongemaakt

Heerlijke Braziliaanse gerechten te helpen aftrap van de WK-feesten

3 teentjes knoflook, fijngehakt