Canada Goose Jassen In Den Haag

Canada Goose Jassen In Den Haag

North Dakota's spring fazant bevolking index was iets hoger dan vorig jaar, terwijl stekelstaarthoen cijfers iets lager waren volgens Aaron Robinson, wild en vis hoogland wildbeheer supervisor.

Canada Goose Jassen In Den Haag

wild en vis biologen zijn begonnen in de zomer hoogland spel broed telt, en Robinson Canada Goose Jassen In Den Haag zei dat zal leiden tot meer precieze val bevolking voorspellingen.

We zullen niet weten een maand of meer wat jagers kunnen verwachten voor het najaar van berggebieden spel populatie ten opzichte van vorig jaar, maar North Dakota wild en vis Department biologen onlangs aangekondigd het voorjaar enquête informatie over de fazanten en stekelstaarthoen, wat suggereert dat er geen significante veranderingen ten opzichte van 2015.

'Dat is wanneer we echt beginnen te begrijpen wat onze productie was voor het jaar,' zei hij.

'We soort verwachtten dat,' zei Robinson. 'We hadden een aantal droog weer vorig jaar, en de productie was niet zo goed.'

'Je moet de juiste omstandigheden om een ​​goede luik produceren,' zei hij. 'Je wilt niet echt nat, koud jaren, en u niet wilt droge jaren. Dry jaren niet meer aan deze insecten die meiden moet die eerste 10 dagen te overleven te produceren. '

Pheasant gekraai tellingen worden uitgevoerd elk voorjaar in Noord-Dakota. Waarnemers rijden 20 mijl routes, stoppen op vooraf bepaalde tijdstippen, en tel het aantal fazant hanen horen kraaien over een periode van twee minuten tijdens de aanslag.

Het aantal fazanten hanen horen op de lente kraaien telling enquête werd slechts ongeveer 2 procent over de gehele staat, met uitzondering van het zuidoostelijke deel van de staat, aldus Robinson.

In juli, zijn de meeste mensen nog steeds associëren de openlucht met vissen, varen of om te kamperen, maar het is ook een tijd dat gesprek van de jacht begint zijn weg in conversaties.

En dat lijkt niet meer dan logisch, gezien het begin van de Canadese gans seizoen, de eerste grote 2016 'val' jachtseizoen, opent op 15 augustus met een officieel spreken, nog een maand van de zomer vertrokken om te gaan.

First 'val' van het seizoen opent augustus

Biologen rekenen mannelijke sharptails op hun dansen gronden in 25 controle blokken door de staat, en nummers binnen elk blok worden vergeleken van jaar tot jaar.

stekelstaarthoen rekent op de lente dansen gronden of leks daalden met ongeveer 6 procent over de gehele staat van vorig jaar.