Aanbevolen uitbreiding van herten seizoen tot eind februari 10 over de gehele staat, met geen gesloten periode in december. Boogschieten seizoen in de Zuid-Zone zou bucks pas vanaf 15 oktober tot oktober 24. Dit seizoen is afhankelijk van het spel controleren steeds verplicht.

Gecorrigeerd de Noord-Zone duif seizoen data om naseizoen migratie aan te pakken. De data Noord-Zone zou 10 september worden door middel van 30 oktober 2016 en 8 december 2016, door middel van 15 januari, zou 2017. Zuid-Zone data 17 25 september 2016, 8 oktober 23, 2016, en zijn 12 november 2016, door middel van 15 januari 2017.

Canada Goose Jassen Wit 58

Gevestigde open season van de wasbeer en de opossum.

Alabama heeft verschillende Canada Goose Jassen Wit 58 wijzigingen voor het volgende jachtseizoen aanbevolen. Echter, ze zijn allemaal afhankelijk van wetgevende goedkeuring.

Extended eekhoorn en konijn seizoenen tot 15 september 2016, uitgevoerd door middel van 5 maart 2017.

verminderde het aantal honden herten jagen dagen op de Talladega National Forest in Calhoun, Clay en Talladega provincies en het einde hond herten jagen door 's middags op de National Forest.

Aanbevolen verplichte rapportage van de herten en kalkoen oogsten via de Game Controle systeem. De implementatie van Game Check is afhankelijk van wetgevende goedkeuring. Game Controle is op vrijwillige basis voor de afgelopen drie jaar.

Herziene de hond herten jachtvergunning systeem om een ​​500 acre minimum areaal voor elke nieuwe hond herten jagen vergunningen afgegeven na 26 maart 2016 nodig, en plaatste Baldwin en Marengo provincies in het kader van het herziene systeem.

Gevestigde een nieuwe verordening voor de hond hertenjagers verbieden, na te zijn gewaarschuwd, het toestaan ​​van hun honden aan te tasten op een andere woning zonder toestemming van de grondeigenaar. Dit zorgt voor het behoud officieren met een laan om individuele daders aan te pakken, in plaats van een hele club.

Uitgeschakeld Special Early Canada Goose en Snow / Blue Goose Season, omdat de nieuwe federale kader bevat nu een 1 september 30 seizoen voor beide soorten.

Versterkte bestaande regelgeving ter voorkoming van de onbedoelde invoer van ziekteverwekkers zoals Chronic Wasting Disease (CWD) op jager geoogste hert (elanden, elanden, kariboes, witte staart) karkassen die in andere staten. De nieuwe toevoeging beperkt de invoer van dieren geoogst, met bepaalde uitzonderingen met betrekking tot ontbeend vlees, grondig gereinigd onderdelen en afgewerkt taxidermie, van staten waar CVO optreedt. De karkassen zou kunnen hebben dezelfde ziekteverwekkers als levende dieren.

Canada Goose Jassen Wit 58

Canada Goose Jassen Wit 58

Het grootste aankondiging was dat pistool herten seizoen continu loopt van 19 november 2016 tot 10 februari 2017. Dat is echter afhankelijk van het spel controleren worden uitgevoerd.

Conservation Adviesraad adviseert veranderingen in de jacht en de regeling van de visserij

Conservation Advisory Board

Verminderde doe seizoen in porties of alle select noorden Alabama counties (zie bijgevoegde kaart).

Expanded de kalkoen seizoen grenzen in Lawrence County naar het gedeelte van het graafschap ten noorden van Highway 24 op te nemen.

Modified de watervogels jacht zones in de Mobile Tensaw Delta om een ​​toevluchtsoord en een gebied van grenzen aan gas aangedreven motoren tijdens watervogels seizoen, en aangepast schieten dagen en tijden vast te stellen voor de Mobile Tensaw Delta Waterfowl Management Area.