groepen vertegenwoordigen senioren en mensen met een handicap zijn toetreding tot de Canadese Unie van PostArbeiders in een poging om thuis postbezorging op te slaan.

CUPW president Denis Lemelin zegt die in Stratford bent niet alleen.

Canada Post is ingesteld op de gemeenschap brievenbussen te introduceren in de komende vijf jaar aan de een derde van de Canadezen die afhankelijk zijn van deur tot deur levering. Maar sommige zijn niet op zoek naar voren om de wijziging.

Mary Dawson, voorzitter van de lokale vakbond, denkt niet dat haar stad is opgezet om de gemeenschap dozen tegemoet te komen.

Maar ondanks klachten over het land, Canada Bericht zegt ongeveer 100.000 adressen worden overgeschakeld naar de gemeenschap mailboxen op maandag.

Canada Goose Nederland Sale Heren

'Overal in het land, zijn we colportage mensen, en we hebben veel steun,' Lemelin vertelde supporters op een persconferentie.

Canada Bericht zegt ook dat het vertrouwen in de switch 'zal enige en alle juridische toetsing doorstaan,' en het zal ervoor zorgen dat 'niemand wordt achtergelaten.'

'Ik denk nog steeds dat het stinkt', zegt Gordon Moore, een Stratford, Ont., ingezetene die zegt dat Canada Post is niet overweegt senioren in hun beslissing.

De vakbond vertegenwoordigt postbodes Canada is het indienen van een uitdaging in de federale rechtbank het besluit uit te roeien deur tot Canada Goose Nederland Sale Heren deur levering is nog steeds irking veel van de betrokkenen.

'Het bedrijf heeft ook op zijn plaats een robuuste accommodaties programma op basis van best practices ontwikkeld en gebruikt door gemeenten, provincies en federale instellingen. Bovendien, Canada Bericht maanden doorgebracht praten met menselijke experts rechten en de regionale en nationale organisaties met uitgebreide expertise op het gebied van de accommodatie om ervoor te zorgen de Corporation nam de beste aanpak, 'de Post van Canada zei in een verklaring.

'De stad Stratford met onze oudere wijken, ze kunnen niet fit 600 gemeenschap brievenbussen in heeft zonder dat een doorn in het oog.'

'Hun excuus is iedereen doet dingen op het internet', zegt hij. 'Maar om terug naar de senioren weer, we zijn niet goed op het internet.'

´╗┐Union bestanden uitdaging in de strijd tegen Canada Post naar de deur te houden

Canada Goose Nederland Sale Heren

Stratford is een van de eerste steden om de overgang te maken, in een beweging die al mailontvangers en transporteurs zowel protesteren.

'In sommige gebieden zie je drie, vier, vijf, zes huizen in een rij met zich aanmeldt,' zegt brief carrier Dan Pauly. 'En dat betekent echt iets.'