Een zevenjarig contract met Day Zimmerman voor de nucleaire onderhoud en aanpassingen diensten.

Contracten met BlueCross BlueShield van Tennessee, Inc., en Express Scripts voor medische en farmaceutische voordelen voor in aanmerking komende werknemers, niet Medicare gepensioneerden en hun rechthebbenden.

'Onze gevarieerde portfolio heeft ons geholpen superieure financiële prestaties in de afgelopen periode,' zei de heer Johnson. 'We zijn het maken van aanzienlijke investeringen om onze activaportefeuille verder in evenwicht te brengen met het oog op de tarieven betaalbaar en stabiel voor onze klanten onder verschillende omstandigheden.'

TVA kondigde onlangs de oprichting van een nieuwe business unit gericht op gedistribueerde energiebronnen en de energie levering markt. De groep die verantwoordelijk is voor het werken met klanten TVA's in business development, prijzen en contracten, technologische innovatie, energie-efficiëntie en vraagrespons en hernieuwbare programma's en producten zal zijn.

Kosten van levensonderhoud aanpassingen zijn het onderwerp van een rechtszaak tussen verschillende gepensioneerden en TVA voor meerdere jaren. TVA onlangs een beslissing ontvangen van de zesde Circuit Court, dat de kosten van levensonderhoud aanpassingen niet zijn verworven rechten. Ondanks deze uitspraak, staat TVA achter de wijzigingen die met inbegrip van een onvoorwaardelijk worden van COLA toeneemt hebben aanvaard.

De raad van bestuur op donderdag hoofdstad plan en budget TVA's goedgekeurd voor het fiscale jaar 2017. De 10370000000 $ budget is $ 330.000.000 minder dan het voorgaande jaar.

De raad van bestuur keurde ook wijzigingen van de TVA Retirement System dat de gezondheid op lange termijn van het systeem zal verbeteren. Deze wijzigingen opgenomen verhoging van de jaarlijkse TVA bijdrage van $ 300 miljoen euro, het veranderen van de huidige werknemers die aan bepaalde tenure vereisten om een ​​401 (k) plan en de voortzetting van een kosten van levensonderhoud aanpassing uitkering voor gepensioneerden te bieden.

Tijdens verslag van de heer Johnson aan de raad van bestuur, zei hij dat de vraag naar energie niet groeit en zelfs met een gezonde economische groei in het algemeen, is de groei in de vraag naar elektriciteit in wezen vlak voor de Canada Goose Online Nederland afgelopen vijf jaar. 'We verwachten dat de groei belasting flat blijven voor de nabije toekomst,' zei de heer Johnson. 'Onze markt is aan het veranderen, en wij en onze klanten werken aan te passen aan nieuwe zakelijke omstandigheden die onder verminderde energiebehoefte en de toegenomen vraag naar energie-efficiëntie en hernieuwbare energie.'

De faculteiten en studenten van beide Soddy Daisy en verkoop Creek High Schools wil publiekelijk bedanken voormalig commissaris Fred Skillern voor zijn zeer gulle giften van zijn commissaris met terugwerkende kracht te betalen aan de twee middelbare scholen. Nogmaals, de heer Skillern kwam door voor de scholen in zijn district zoals hij deed voor zo vele jaren. Dank u wel, meneer Skillern. Soddy. (Klik voor meer)

heer Johnson benadrukt verdere werkzaamheden TVA in diversificatie van de energieopwekking vloot met inbegrip van de voltooiing van Watts Bar kerncentrale als het nadert commerciële activiteiten; de

Canada Goose Online Nederland

Kosteneffectieve, duurzame energie speelt ook een belangrijke rol in diverse portfolio TVA's. In 2015, 13 procent van de elektriciteit TVA gegenereerd of kocht was verlengd, met inbegrip van waterkracht productie.

Een besluit tot de CEO rechtstreeks aan te stellen en goedkeuren van de prestatie-indicatoren en doelstellingen voor het boekjaar 2017.

In andere zaken, de raad van bestuur goedgekeurd:

TVA Vermindert Budget Eisen en blijft investeringen in schonere Vermogen

Aankomende Agenda gemeenteraad voor dinsdag

Hier is de nieuwste gevangenis reservering rapport van Hamilton County: ADAMS, HUEY EDWARD 365 Sherwood Forest DR RINGGOLD, 30736 Leeftijd bij Arrestatie: 38 jaar oud arresteren Agency: Hamilton County CONTRABANDE IN penitentiaire inrichtingen BENITEZ, SEBASTIAN TARTON AVE. Chattanooga, 37416 Leeftijd bij Arrestatie: 25 jaar oud arresteren Agency: Hamilton County Geboekt. (Klik voor meer)

'Ons werk wordt begrensd door bepaalde strategische imperatieven tarieven, schuld, activa en rentmeesterschap die ons nodig hebben om uitstekende prestaties te leveren om lage tarieven te handhaven, is verantwoordelijk stewards, leven binnen onze mogelijkheden en het beheer van TVA de macht systeem om een ​​betrouwbare, lage kosten te leveren energie, 'aldus TVA president en CEO Bill Johnson. 'Deze begroting is in overeenstemming met financieel plan op lange termijn TVA, dat heeft ons geholpen ons bedrijf te beheren tot een lagere kostenstructuur als bedrijven en consumenten minder energie te gebruiken. Het weerspiegelt een bescheiden, incrementele renteverhoging die ervoor zorgt dat we de noodzakelijke investeringen in de macht systeem en het beheer van schulden. '

Ik heb een lieve en gezegende vriend, die, toen hij hoorde dat hij had de ziekte van Parkinson, had zijn huis niet te verlaten voor bijna een jaar. Hij verborg, hij huilde, zijn ziel werd verbrijzeld en al snel was het alsof hij werd 'een totaal ander persoon.' Toen leerde hij om te vechten. In juni van dit één van de weinige mensen die nog wist dat hij ziek was fluisterde hem over de Rock Steady Boxing programma op het Noorden. (Klik voor meer)

Evans Picks Up For Race Tegen Gilbert In de gemeenteraad District 5

De begroting bevat een 1,5 procent effectief retail tariefverhoging, iets lager dan de inflatie, ten bedrage van ongeveer $ 1,50 meer per maand voor de gemiddelde bewoner Valley met behulp van 1.000 kilowattuur per maand. De stijging wordt van kracht met het begrotingsjaar 2017, dat begint 1 oktober 2016 nemen.

Fort Oglethorpe Arrestatie Rapport Voor 30 september 6 oktober

Roy Exum: Parkinson? Bestrijd het!

'We wilden deze richting te bewegen, ongeacht de uitkomst van de rechtszaak, omdat we geloven dat verwijderd onzekerheid over dit onderwerp voor de werknemers en gepensioneerden,' zei TVA Vice President en Deputy General Counsel Rebecca Tolene, tijdens haar presentatie aan de raad van bestuur. 'De veranderingen richten de huidige demografische, economische, zakelijke en financiële realiteit, en zijn ontworpen om de impact op gepensioneerden terwijl het geven van werknemers meer flexibiliteit met hun pensioen plan opties te verminderen.'

Voortzetting van de EY externe accountant opdracht om te dienen voor het boekjaar 2017.

Verdachten In Union City Break In gekoppeld aan Dalton Crime

Trojans En Panters Unite bedanken Fred Skillern

Laatste Hamilton County Jail Booking Report

Jeffery Evans heeft opgepikt papieren te lopen voor City District Council 5. Zittende Russell Gilbert pakte eerder. Chip Henderson, die twee mogelijke tegenstanders tot nu toe, pakte voor District 2. Susan Miller gekwalificeerd eerder en Jay Nevans heeft opgepikt. Burgemeester Larry Grohn Chris Long District 1 Chip Henderson Susan Miller Qualified Jay Nevans. (Klik voor meer)

Sheriff's Office waarschuwt Van Scam Over Jury Duty Of Bond Fees