Allred kreeg vervolgens de Ridder jongens die betrokken zijn bij watervogels jacht.

Dat sentiment omvat ook het eten van gevogelte. Stephen's vader zal het koken op de grill. The Knight jongens willen ook eten.

Het is spannend om te zien vrienden en familie betrokken raken in de buitenlucht op een vroege leeftijd. Een oudere collega vertelde me eens: 'Als je je tiener ager jacht Vrouwen Canada Goose Victoria Parka Groen Prijs te nemen, hoef je niet te gaan op jacht naar uw tiener.'

Alsof het afgesproken was, moet het weekend een koufront beweging in te zien.

Richardson zei dat er aanzienlijk meer water beschikbaar voor watervogels in Oklahoma dit jaar dan vorig jaar, toen, ondanks de buurt van een record aantal watervogels, jagers vaak uitdagingen krijgen naar gebieden met voldoende water voor een succesvolle jacht gehad.

'We willen niet in de buurt van afval zoveel schelpen met behulp van pomp jachtgeweren,' zei Allred. 'Ze krijgen vrij duur.

Alle drie de jonge mannen gebruiken 12 gauge pomp geweren Chambered voor ofwel 2 3/4 of 3 inch schelpen met behulp van nummer 4 of 5 schot.

Logan Knight, 17, en MHS FFA voorzitter en als lid van de jongens golf team, zei dat zijn favoriete eend om te jagen is de pijlstaart. Zijn jongere broer, Landan, 13 en een eerstejaars die voetbal en honkbal speelt, houdt van hout eenden.

Vrouwen Canada Goose Victoria Parka Groen Prijs

Watervogels seizoen staat voor de deur

Zoals voor Allred, hij geeft de voorkeur aan de jacht smient eenden.

'Ganzen volgen een vrij regelmatig patroon deze tijd van het jaar, dus het vinden van velden die ze voeden in die open staan ​​voor de jacht moet een goede actie,' zei hij. 'Meestal deze vogels hun dagen doorbrengen binnen de stadsgrenzen, dus het verkrijgen van toegang tot een roosting vijver om hen te jagen als ze terugkeren naar Loaf door middel van de dag is vrij moeilijk, maar als je het geluk om een ​​dergelijke locatie moet zijn, moet dat aantal goede zorgen schieten als goed. '

Josh Richardson, trekvogel bioloog met de Oklahoma Department of Wildlife Conservation, zei de beste wintertaling strategie behelst doorgaans scouting gebieden vlak voordat je van plan bent om te jagen, en zijn klaar om de gebieden met vogels te jagen zodra een koufront na aankomt of onmiddellijk .

Resident Canadese ganzen zijn die vogels die in Oklahoma het hele jaar door wonen, die een kans om te jagen voor trekvogels beginnen die vanuit het noorden.

Allred begonnen eendenjacht toen hij 8 of 9 jaar oud was. Het was een familiale traditie doorgegeven van zijn grootvader aan zijn vader en vervolgens naar hem. Allred zei ook dat zijn twee ooms betrokken bij het helpen om hem begon in de sport waren.

De jongens jagen in de Checotah omgeving. Terwijl het verkennen van de omgeving merkten ze dat ze niet had dit jaar tot nu toe gezien als een groot aantal wintertalingen, maar gekalkt dat tot de hittegolf van vorige week.

The September wintertaling seizoen loopt tot 27 september, en de bijzondere bewoner Canadese gans seizoen loopt tot 21 september

Teal zijn klein, snel vliegers en meestal worden gezien in koppels van zes tot 15 vogels. Ze hebben een grillige vlucht patroon, uitdagend zelfs de beste van de vleugel shooters.

'Als je jacht, geen afval.'

Blue gevleugelde en amerikaanse wintertaling zijn de eerste eenden om te reizen via Oklahoma zoals ze zuidwaarts migreren op hun jaarlijkse reis naar overwinteringsgebieden in Mexico en Midden- en Zuid-Amerika. Ze migreren snel en over het algemeen niet in Oklahoma blijven voor lang.

Teal jagers mogen een dagelijkse zak limiet van zes vogels. Jagers die woonachtig Canada ganzen mogen een dagelijkse zak limiet van acht vogels.

'Als er een front zich door, u zeker wilt denken over het krijgen van de dag vrij om uit te gaan jagen', aldus Richardson. 'Hoe sterker de voorzijde, de meer vogels worden waarschijnlijk bewegen door. '

Nu zijn de meeste van vijvers en reservoirs van de staat hebben een normale waterstanden, die een goede leefomgeving voorwaarden heeft geschapen voor wintertaling.

Alle watervogels jacht is beperkt tot federaal erkende niet-toxisch schot in alle gebieden van de staat, en jagers moeten een geldige federale eend stempel en Harvest Information Program (HIP) vergunning, evenals een state watervogels jachtvergunning, tenzij vrijstelling hebben. Het bezit van lood geschoten tijdens de jacht watervogels is verboden.

Richardson zei gans reproductie afgelopen voorjaar verscheen een aantal te worden beperkt door het voorjaar van overstromingen, maar de bevolking gezond blijven in het hele land.

Jagers worden eraan herinnerd dat alleen wintertaling in het seizoen, en de vogel identificatie is belangrijk. Jagers kunnen andere eenden terwijl wintertaling jagen, zoals resident wilde eenden of hout eenden te zien, samen met enkele andere vroege migranten.